עוגיות חמאה תפוז

Share with friends!
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

עוגיות חמאה תפוז

עוגיות חמאה תפוז

מרכיבים:

150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כפות סוכרה דיאט

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

2 כוסות קמח

1 כפית קינמון

¼ כפית מלח

גרידה מתפוז שלם
מיץ מחצי תפוז

אופן ההכנה:

מניחים את החמאה בקערה ומקציפים עם בלנדר יד.

מוסיפים סוכרה דיאט וביצה וממשיכים להקציף.

מוסיפים את היבשים וממשיכים לעבד עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את גרידת התפוז והמיץ וממשיכים לעבד לעוד חצי דקה.

מחלקים את הבצק שנוצר ל2 חלקים ומרדדים לגלילים בעובי שווה על משטח מקומח מעט.
עוטפים כל גליל בנילון נצד ומעבירים לפריזר ללפחות חצי שעה (אפשר לשמור בפריזר לעד חודשיים).

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

מוציאים את הגליל מהפריזר ובעזרת סכין חדה פורסים לעוגיות בעובי של כ-½ ס"מ לעוגיה.

מניחים את העוגיות בתבנית ואופים כ-15 דקות או עד להזהבה.