קראמבל תפוחים

Share with friends!
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp

קראמבל תפוחים

קראמבל תפוחים

  • 3/4 כוס קמח מלא
  • 3/4 כוס קוואקר שיבולת שועל
  • 1 ו-½ כפות סוכרה דיאט
  • 2 כפיות קינמון
  • 1 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 8 ק"ג תפוחי גראנד סמיט קלופים ומגולענים, פרוסים לפלחים בעובי 1.5 ס"מ כ-9 תפוחים גדולים
  • 10 גרפ חמאה מומסת
  • 1 שקית סוכרה דיאט
  • 1 כפית קינמון

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס.
  2. בקערה בינונית מערבבים את הקמח, קוואקר, סוכרה דיאט והתבלינים.
  3. מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לערבב, עד שמתקבל מרקם פירורי. מניחים בצד.
  4. בקערה גדולה מניחים תפוחים חתוכים, קינמון, סוכרה דיאט וחמאה מומסת.
  5. מערבבים עד שכל התפוחים מכוסים בתערובת באופן שווה.
  6. מעבירים את התפוחים לתבנית מלבנית, משומנת.
  7. מפזרים מעל את הפירורים, כך שתיווצר שיכבה אחידה של פירורים מעל התפוחים.
  8. אופים 35-45 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים.
  9. מוצאים מהתנור ונותנים להתקרר כעשר דקות, לפני ההגשה.